Uuden jäsenen tiedot

Hei!

Jos olet ilmoittamassa lastasi partion jäsenrekisteriin, täytä ensin huoltajan tiedot täällä. Seuraa sivuston ohjeita, niin pääset syöttämään myös lapsen tiedot. Tiedot tallentuvat suoraan jäsentietojärjestelmään.


Ohjeita lomakkeen täyttämiseen:

  • Lomaketta täyttäessäsi valitse jäsenlajiksi 1-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on perheenne ainoa (tuleva) partiolainen.

    • Valitse jäsenlajiksi 2-jäsen, jos perheessänne on jo muita partiolaisia (joko Ilvesveikoissa tai jossakin muussa lippukunnassa) ja ilmoitettava lapsi on alle 17-vuotias.

  • Tähdellä merkittyjen pakollisten kenttien täyttäminen riittää, muita tietoja ei tarvitse täyttää.

  • Jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi. Älä anna lapsen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoitetta.

  • Lisätietoja -kenttään on hyvä kirjoittaa ryhmän tai johtajan nimi, mikäli jonkin ryhmän kokouksessa on jo käyty tai jonkin ryhmän johtajan kanssa on jo keskusteltu ryhmään liittymisestä. Tämä nopeuttaa rekisteriin lisäämistä, mutta mikäli tätä tietoa ei ole, voi kentän myös jättää rohkeasti tyhjäksi.


Muista myös maksaa liittymismaksu 25 euroa lippukunnan tilille FI29 7997 7993 8355 73 . Viestiin uuden jäsenen koko nimi. Liittymismaksulla katetaan muun muassa lippukunnan huivista ja lippukunnan merkistä aiheutuvia kuluja.

Uuden jäsenen tulee myös oman partiohuivin saamisen jälkeen hankkia partiopaita esimerkiksi Scandinavian Outdoor -liikkeestä. Nuorimmilla partiolaisilla partiopaita on college, josta pituuskasvun myötä vaihdetaan napitettavaan.


Partiolaisten vanhemman on hyvä ilmoittaa omat yhteystietonsa myös kannatusyhdistyksen erillisellä lomakkeella!


Mahdolliset kysymykset jäsenrekisteristä voi laittaa osoitteeseen jasenrekisteri(ät)ilvesveikot.fi.