Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan partioon! Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaiken ikäiset uudet jäsenet.

Toimipaikkamme eli kolomme sijaitsee Taka-Töölössä osoitteessa Mechelininkatu 49. Aktiivista toimintaa on myös Länsi-Pasilan nuorisotiloissa sekä omalla Kirkkonummella sijaitsevalla eräkämpällämme.

Toimi siis näin:

  1. Tutustu Ilvesveikkoihin sekä partiotoimintaan harrastuksena tämän sivuston ja esimerkiksi partio.fi -sivuston avulla.

  2. Katso oikeanikäisten ryhmä jo etukäteen. Sovi ryhmän johtajan kanssa tutustumiskerrasta ryhmän kokoukseen.

  3. Saapukaa rohkeasti paikalle kokoukseen. Voit keskustella ryhmänjohtajan kanssa toiminnasta ja käytännön järjestelyistä. Tervetuloa partioon!

  4. Muutaman kokouskerran jälkeen ilmoita lapsen ja huoltajan tiedot lippukuntaan tällä lomakkeella. Jäsenmaksulasku, jolla katetaan muun muassa partiovakuutus, saapuu muutaman viikon kuluessa sähköpostitse.

  5. Pyydämme maksamaan 25 euron liittymisjäsenmaksun erikseen lippukunnan tilille. Liittymismaksulla katetaan lippukunnan huivista ja merkeistä syntyviä kuluja.

Kysymyksissä otathan yhteyttä lippukunnanjohtajaan.

Mitä partio on?

Partion tavoitteena on kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Lue lisää sivulta Mitä partio on? ja partio Ilvesveikoissa sekä Suomen Partiolaisten verkkosivuilta partio.fi.

Ilvesveikkojen toimintaan pääsee mukaan ensimmäiseltä luokalta aina aikuisikään saakka.

Olemme poikalippukunta, mutta tytöille voimme suositella sisarlippukuntaamme Töölön Tähystäjiä, jonka kanssa on kuukausittaista yhteistä toimintaa sekä muun muassa yhteinen kesäleiri.

Toivotamme myös aikuiset lämpimästi tervetulleiksi. Katso lisätietoja osiosta Aikuisena partioon.