Aikuisena partioon

Partio koetaan usein lasten harrastukseksi, mutta kuten jokaisessa harrastuksessa, myös partiossa aikuiset ovat elintärkeä mahdollistava tekijä. Partiossa aikuisilla on hyvin erilaisia rooleja aina lippukunnan taloudenhoidosta talkoovastaaviin sekä ryhmien johtajiin.

Tule mukaan tekemään partiota!

Partio on kaikenikäisten harrastus. Mikäli rinnassasi kytee into partiotoimintaan tai tahtoisit edes tulla katsomaan, mitä partio oikein on, tule ihmeessä kokeilemaan!

Miksi tulisin partiotoimintaan mukaan?

Partiotoiminta tarjoaa ryhmähenkeä ja kokemuksia, joita ei muualta saa. Kesäiset metsäleirit ja oman lippukunnan johtajiston tapaamiset ovat vain esimerkkejä. Partiojohtaminen on myös oiva cv-merkintä!

Partiossa oppii johtajuutta ja vastuun ottamista. Partiossa voi myös tehdä juuri sitä mitä tahtoo - on mahdollisuudet toimia lippukuntalehden toimittajana, tapahtumavastaavana, kämpän ylläpidosta huolehtivana, you name it! Käytössämme olevan Ilvesveikkolan kämpän käyttö on myöskin ilmaista lippukunnan jäsenille.

Tule rohkeasti kokeilemaan!

Mikäli olet lainkaan kiiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä lpkj@ilvesveikot.fi. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva partiokokonaisuus!