Yhteystiedot‎ > ‎

Uuden jäsenen tiedot

Hei uusi Ilvesveikkojen jäsen! Ilmoita yhteystietosi oheisella lomakkeella. Tiedot tallentuvat suoraan jäsentietojärjestelmään.

Ohjeita lomakkeen täyttämiseen:
  • Lomaketta täyttäessäsi valitse jäsenlajiksi 1-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on perheenne ainoa (tuleva) partiolainen.
    • Valitse jäsenlajiksi 2-jäsen, jos perheessänne on jo muita partiolaisia Ilvesveikoissa tai muussa lippukunnassa ja ilmoitettava lapsi on alle 17-vuotias.
  • Tähdellä merkittyjen pakollisten kenttien täyttäminen riittää, muita tietoja ei tarvitse täyttää.
  • Syötä ensin huoltajan tiedot. Näihin tietoihin laitetaan huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Huoltajan syntymäajaksi voi laittaa 1.1.1900, oikeaa päivää ei tarvitse kertoa.
  • Tämän jälkeen täytä lapsen omat tiedot. Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, kirjoita kenttään 123456, ja jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi. Näihin kenttiin ei saa laittaa vanhemman puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta!
  • Lisätietoja -kenttään on hyvä kirjoittaa ryhmän tai johtajan nimi, mikäli jonkin ryhmän kokouksessa on jo käyty tai jonkin ryhmän johtajan kanssa on jo keskusteltu ryhmään liittymisestä. Tämä nopeuttaa rekisteriin lisäämistä, mutta mikäli tätä tietoa ei ole, voi kentän myös jättää rohkeasti tyhjäksi.
  • Tallenna-painikkeella lähetät lomakkeen, ja saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen perille tulosta.
Muista myös maksaa liittymismaksu 25 euroa lippukunnan tilille FI27 1372 3000 0401 56. Viestiin uuden jäsenen koko nimi. Liittymismaksulla katetaan muun muassa lippukunnan huivista ja lippukunnan merkistä aiheutuvia kuluja.

Uuden jäsenen tulee myös oman partiohuivin saamisen jälkeen hankkia partiopaita esimerkiksi Scandinavian Outdoor -liikkeestä. Nuorimmilla partiolaisilla partiopaita on college, josta pituuskasvun myötä vaihdetaan napitettavaan.

Partiolaisten vanhemman on hyvä ilmoittaa omat yhteystietonsa myös kannatusyhdistyksen erillisellä lomakkeella!

Mahdolliset kysymykset jäsenrekisteristä voi laittaa osoitteeseen jasenrekisteri(ät)ilvesveikot.fi.
Jos lomake ei näy kunnolla, sen voi avata myös tästä.


Alisivut (1): Uusi Tötän jäsen
Ċ
Talouden Hoitaja,
14.8.2014 klo 8.55