Ajankohtaista‎ > ‎

Vaeltajaryhmä Kastematojen uudet tuulet

lähettänyt a p 27.11.2010 klo 15.24
Palkittu vaeltajaryhmä Kastemadot on jo pitkään jatkanut toimintaansa tutun turvallisella tasolla: 1-5 vuoden välein kesäleirillä päästään maistamaan herkullista suklaakiisseliä, aina silloin tällöin jokin yksittäinen projekti tai sen osa toteutetaan ryhmän nimiin ja viimeksi Kastemadot on nähty kisaamassa Hiipivän Haamun B-sarjassa tänä vuonna. Jäsenrakenne taasen on ilmeisesti edelleen noin 5 perusjäsentä ja yksi prospect-jäsen.

Mutta nyt Töölöstä ja Partioaseman suunnalta kuuluu kummia. Oheinen kuva todistaa aukottomasti, että Kastemadoilla on ollut jopa poikkeuksellisen suurta aktiivisuutta, kun aseman kokoustiloista oli varattu kokonaista kaksi kappaletta sen käyttöön. Tämä vastaa osapuilleen kymmenen vuoden kokoustamista Kastematojen historiaa katsoen. Mutta vielä kummallisemmaksi asian tekee se, että näistä tiloista löytyi toistakymmentä naispuolista henkilö tekemässä erilaisia fyysisiä harjoitteita. Jos ette usko, niin tutustukaa radikaalin uutistoimisto Murinan kuvamateriaaleihin:

 

Kysyttäessä asiasta Kastematojen johtaja Sakari Leino kiisti ryhmän kaikki yhteydet tähän varaukseen tai varatun tilan käyttäjiin. Silti Töölössä vellovat nyt valtoimenaan huhut esimerkiksi avoimista pääsykokeista ryhmän jäseniksi, missä yhtenä osa-alueena olisi fyysisen kunnon testaaminen. Suurta mielenkiintoa herättää myös perjantai 10.12. jolloin Kastemadot on jälleen varannut neljän tunnin ajaksi partioaseman kokoustiloja. Suuri yleisö pidättää hengitystään - ovatko peruspartiotoimintaa toteuttaneet Kastemadot koteloitumassa Partioasemalle muuttuakseen A4-saastan pyörittäjäperhosiksi?
Comments