Ajankohtaista‎ > ‎

Töölön kololla mittavia muutoksia

lähettänyt Talouden Hoitaja 9.3.2014 klo 7.10
Vuosi 2014 on alkanut vauhdikkaasti myös Ilvesveikkojen Töölön toimitilan osalta! Toimintasuunnitelmaan kirjattu kääpiöklubin tietokonepöydän korottaminen seisomakorkeuteen tapahtui yhtenä sunnuntai-iltapäivänä. Nyt kääpiöklubilla on hieman aiempaa enemmän tilaa, jolloin esimerkiksi tarpojavartio mahtuu paremmin seuraamaan tietokoneelta lyhyen koulutusvideon ennen varsinaisia harjoittelua muissa tiloissa. Lisäksi seisomapöytää pidetään nykyään yleisesti terveellisempänä vaihtoehtona tavanaomaiseen toimistotyöskentelyynkin.

Toinen pieni muutos tai oikeammin empiirinen koe on ollut kolon kirjoituslaitteiden päivittäminen. Tiger-niminen irtaimen tavaran liike myy nimittäin sen kokoisia kyniä, että se ei ihan vahingossa jää kololla taskuun. Niinpä Töölön kololla riehuvaan krooniseen kynien katoamisongelmaan päätettiin kokeilla tällaista vaihtoehtoa.

Ensimmäisenä kololla otettiin helmikuun alussa käyttöön n. 30 cm mittainen kuulakärkikynä, joka oli lisäksi huolellisesti merkitty "Ilvesveikot, Töölön kolo". Tämä kynä ei kadonnut kolon tiloista minnekään, mutta noin kolmen viikon ajan kuluttua kynä oli purkautunut osiin eikä siis ollut enää käyttökelpoinen. Toinen kokeiluversio on hieman suuremman luokan lyijykynä, jota on hieman vaikeampi purkaa osiksi - katsotaan kauanko se kestää.

Jos haluat oman suuren kynän, osta sellainen Tigeristä hintaan 1 tai 3 euroa!

Kuvia tietokonepöydän korotusprojektista


Tietokonepöytä, johon merkitty sahauslinja. Pöytää kavennettiin ja yli jäänyt pala jäi nostetun pöydän alle hyllyksi.

Lukijakysymys! Tiedätkö miksi kaikkia vasaroita ei viedä retkien tai leirien jälkeen Veikkolan varastoon?

Valmis korotettu pöytä! Yli 175-senttiset joutuvat seisomaan kumarassa...

Kuvia kirjoitusvälinekokeilusta

Ensimmäinen kokeiluversio suuremman luokan kynästä.
Ensimmäisen kokeiluversion alaosa Kääpiöklubin pöydällä helmikuun lopussa.

Toinen kokeiluversio kolokirjan päällä maaliskuun alussa. Vähemmän tai ei lainkaan liikkuvia osia!

Comments