Ajankohtaista‎ > ‎

"Se meni rikki" / ilvesveikko-kulutus

lähettänyt James von Lynx 31.10.2009 klo 1.47
Kirjoittanut Kolotonttu   
01.02.2009
Aina joskus erinäisiä esineitä menee selittämättömällä tavalla rikki lippukuntamme toiminnassa. Näin siitäkin huolimatta, että suunnittelussa on otettu huomioon kaikki insinööritieteiden tuntemat luonnonvoimat ja lisätty vielä kertoimet päälle.
Tällä kertaa rikkoutumisefekti kohdistui Töölön kolon saranoiden suojaksi punottuun oven pidikkeeseen, josta onkin jo aiemmin ollut näillä sivuilla juttua.


Leffamarathonin jälkeen hallituksen sunnuntaina kokoontuessa tuo punos oli kuitenkin selittämättömällä tavalla 'rikkoutunut'. Tosin vähäisemmilläkin CSI-taidoilla varustettu partiojohtaja saattoi huomata, että eri säikeet olivat katkenneet tarkalleen samasta kohtaa ja katkeamiskohta oli siisti - mistään kulumisesta ei voinut olla kyse.

Erilaisista skenaarioista todennäköisin on seuraava:

Joku / jotkut ovat halunneet kuljettaa kolon ovesta joitakin hieman kookkaampia esineitä, mikä on vaatinut oven avaamista äärimmilleen.
 Avaamiseen esteenä olleen nyörin vaikutus on täytynyt poistaa.
Tällä skenaariolla on vain kaksi heikkoa kohtaa:

Joku on kuollut. Ennen joku aina teki kaiken, mutta ei enää.
Kuka tahansa ilvesveikko osaisi irrottaa toisen narua pidättelevistä ruuveista. Vai osaisiko?
 

Päivitys:

 Sikäli kun oletusskenaariomme pitää paikkansa, niin nyörin poistolla ei saavutettu mitään, vaan kuljettavat esineet saatiin sisään sopivasti kääntämällä. Tämä olisi onnistunut myös suppeammin aukeavalla ovella.
Comments