Ajankohtaista‎ > ‎

Seikkailijapeli = SEPELI päätti Liito-oravan kauden

lähettänyt a p 28.5.2011 klo 11.21
Vaikka muut ryhmät saattoivat lopettaa kevätkautensa torstaina lippukunnan yhteisiin päättäjäisiin, niin Liito-orava suuntasi vielä retkelle yhdessä Viestityttöjen ja Töölön Nuotioveikkojen kanssa. Retken tarkoituksena oli paitsi opetella retkeilytaitoja, niin ottaa osaa Seikkailijoiden ilmansuunnan päättävään tapahtumaan, sepeliin.

Retki alkoi perjantaina, ja ilta kuluikin pitkälti laavujen pystytyksessä ja ruoan laitossa. Iltapalaksi oli vielä mahdollista tehdä itselleen tikkupullaa, mutta pimeys laskikin jo ja oli aika mennä nukkumaan. Aamulla (tai aamuyöstä) linnut herättivät partiolaiset laulullaan ja aamiaisen jälkeen tutustuttiin ensiapuun käärmeen puremien ja ampiaisten pistojen kohdalla.

Lautantai-iltapäivä taas kului seikkailijapelin eli sepelin parissa. Suuri shamaani oli unohtanut aarrekätkönsä sijainnin ja vartioiden tehtävänä oli kerätä tarvittavat aineet lääkejuoman tekoon. Itämaiselta kauppiaalta saadulla sahramilla, maan sisästä pumpatulla sinisellä nesteelle sekä sienillä shamaanin muisti saatiin palautettua. Niinpä kaikki pääsivätkin osallisiksi shamaanin aarteesta.

Ilvesveikkojen Liito-orava irtosi retkeltä lauantai-iltana jättäen viestitytöt ja nuotioveikot nauttimaan keskenään sunnuntain kauden päätösjuhlasta. Pasilan asemalla kello kahdeksan aikaan joukkuetta tervehtivät vastaan tulleet vanhemmat sekä vielä paistava aurinko.
Comments