Ajankohtaista‎ > ‎

Piirineuvosto 4/2011 käynnissä

lähettänyt a p 19.11.2011 klo 6.46   [ 19.11.2011 klo 13.28 päivitetty ]
ja tällä kertaa Ilvesveikkojen ääni kuuluu aiempaakin kauheammin kun Kiljavalla ovat paikalla Tapani piirin toiminnanjohtajana, Arttu piirihallituksen jäsenenä ja vielä Markus piirineuvoksena. Kokouksessa päätetään piirin talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2012, ja lisäksi valitaan kolme hallituksen jäsentä näitä toteuttamaan.

Kokouksessa myös lippukunnan hallituksen huoli kohonneen jäsenmaksun vaikutuksesta partioharrastukseen tuli Markuksen suulla painokkaasti koko piirineuvoston tietoon. 

Markus edustamassa aluettaan Pinessä

Piirineuvosto on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n valtuusto, eli vuosikokousten välillä ylintä päätösvaltaa käyttävä taho. Piirineuvostoon on valittu piirin alueilta edustajat, ja Ilvesveikkojen Keski-Helsingin aluetta edustavat Markus ja Salla (Heidin varajäsen).

Piirineuvosto on suomalaisen yhdistyskentän suunnannäyttäjä, ja tässä kokouksessa kokeiltiin esimerkiksi live-feediä eli web-kameraa. Näin on taas otettu pieni askel kohti piirin strategista ylätavoitetta, avoimuutta. Jää nähtäväksi käyttääkö Suomen Partiolaisten valtuusto, partioneuvosto, myös tätä tekniikkaa kokoontuessaan tulevana viikonloppuna.

Tapania väsyttää pitkän kokouspäivän jälkeen

Comments