Ajankohtaista‎ > ‎

Pasilassa on sisusteltu

lähettänyt James von Lynx 31.10.2009 klo 2.10
Kirjoittanut Grigori   
02.03.2009

Kuten kaikki hyvin muistamme, vuoden 2006 tärkein tapahtuma oli Pasilan kolon remppa. Pari veikkoa sairastui nostalgiaan ja päätti kokea nämä ihanan hetket uudestaan - tekemällä oppimalla.

 

Onneksi Pasilan kolo tarjosi remppaveikkoille yhä oivat puitteet. Erityisesti järkäilemäiset puupöllit kolon varastossa sai poikien sormet syyhyämään. Innokkaimmat eräjormat olivat jo pitkäät himoinneet Pasilat pöllit rakovalkeoidensa täytteeksi, joten oli toimittava heti. Tulos tulisi olemaan kauhea tai karmea, muita vaihtoehtoja ei ollut.

 Sunnuntai on kunnon ihmisten lepopäivä, paitsi jos heidän talossaan on toiminnassa iskuporakone.Röyhkeydestä mykistyneet paikalliset eivät saaneet kirouksiaan ulos suustaan ja evakuoituivat - ja vieläpä kahtena viikkona peräkkäin! Isku- ja akkuporanekone saivatkin kyytiä, ruuvimeisselin, sahan ja vasaran tuuratessa veljeksiä heidän kahvitauoillaansa. Ja sitten taas mentiin.

Kahden päivän rupeaman jälkeen hyvin monet esineet ympäri koloa saivat uudet osoitteet. Erityisen syrjittyjä olivat puupöllit, ruuvit ja listat sekä kulmaraudat - näiden paikat ovat nyt paljastuneet koko kansalle.

Pasilan kolon varustaminen siirtyy tästä eteenpäin kaapistokaudelle. Erityisesti kylpyhuoneen 80*60-kokoisen siivouskaapin tekijän huhutaan tulevan harvinaisen kovaksi jätkäksi. Parasta tässä havitellussa tittelissä on siinä, että tämä titteli voi tulla kenelle tahansa tekijämiehelle!

 

 Kuvia seuraa kunhan jutun kirjoittaja oppii käyttämään jotain kuvankäsittelyohjelmistoa.

Comments