Ajankohtaista‎ > ‎

Mitä tapahtui vuosikokouksessa?

lähettänyt Anssi Mononen 21.2.2012 klo 6.03   [ päivittänyt 21.2.2012 klo 23.38 Talouden Hoitaja ]
Anssi: En tiedä.

Arttu: perinteikäs 90-luvun heitto Ilvesveikoissa oli "tekijät päättää" - ehkä nykymuoto on jonkin tason analogialla "paikalla olleet tietää".
Alla ulkomuistista tiivistelmää.

1. Kokouksen avaus

Lippukunnanjohtaja avasi kokouksen n. 18.03.

2. Kokousvirkailijoiden valinta

Valitaan kokoukselle puheenjohtaja (Grigori), sihteeri (Matias), kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa (yhdistetyssä roolissa Jugi ja Arttu P).

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Oltiin molempia.

4. Kokouksen työjärjestys

Pekka halusi esitellä tarpojaohjelmaa jossain välissä. Arttu halusi valita tilintarkastajien sijaan toiminnantarkastajat. Molemmat toiveet noteerattiin.

5. Ilmoitusasiat

Lippukunnan kokous onnitteli Nousiaisten perhettä.

6. Toimintakertomuksen hyväksyminen vuodelta 2011

Käsiteltiin hallituksen esitys vuoden 2011 toimintakertomukseksi. Viilailua noin tunti. Virallista versiota odotellessa.

Yksi keskustelu tässä kohtaa oli muuten, sopiiko valitella www-sivuille uutisten kirjoittajien vähyyttä. Hallituksen pohjaesityksessä näin vielä tehtiin. Jugi ehdotti, että tällainen itkuvirsi poistetaan (kuten oli tehty jo Murinan kohdalla). Arttu ehdotti, että kohta korvataan tilastolla vuoden aikana juttuja kirjoittaneista. Jugin ehdotus voitti.

Tilastoissa olisi muuten vuodelta 2011 yhteensä kuusi nimeä. Arvaatko sinä mitkä (tai osaatko katso sivuston viimeiset muutokset sillä silmällä)?

7. Tilinpäätöksen hyväksyminen vuodelta 2011

Taloudenhoitaja esitteli pahasti alijäämäisen tilinpäätöksen. Päätettiin tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille, kun hallitus oli kokonaisuudessaan siirtynyt kakkutauolle.

KOKOUSTAUKO 19.28-19.55. Kokista ja kinuski- sekä marjakakkua.

8. Lippukunnanjohtajan valinta

Valittiin lippukunnanjohtaja kaudelle 2012-2013. Esityslistan laadinnan mennessä tehtävään oli ilmoittanut olevansa käytettävissä Markus Helaniemi, joka valittiin.

9. Lippukunnanjohtajan apulaisen valinta

Valittiin lippukunnanjohtajan apulainen vuodelle 2012. Esityslistan laadinnan mennessä tehtävään oli ilmoittanut olevansa käytettävissä Pekka Pehkonen, joka valittiin.

10. Hallituksen jäsenmäärästä päättäminen

Hallitus esitti, että vuoden 2012 hallitukseen valitaan lippukunnanjohtajan ja apulaisen lisäksi viisi jäsentä. Hyväksyttiin tämä esitys.

11. Hallituksen valinta

Valitaan edellisessä kohdassa päätetty määrä hallituksen jäseniä vuodeksi 2012.

Ehdokkaita löytyi kaikkiaan seitsemän. Vaalin jälkeen valituiksi tulivat
Matias Merenmies
Ville Hautala
Lauri Viinamäki
Yuri Birjulin
Erkko Sirén

12. Tilintarkastajien ja varatilintarkastajien valinta vuodelle 2012

Valittiin lippukunnalle kaksi toiminnantarkastajaa (Lare ja ...) ja kaksi varatoiminnantarkastajaa (... ja ...) vuodelle 2012.

13. Vuoden 2012 toimintasuunnitelman hyväksyminen

Käsitellään hallituksen esitys vuoden 2012 toimintasuunnitelmaksi.

Mieleen jäi keskustelu Ilvesneuvoston ja hallituksen roolista. Toimintasuunnitelmaan kirjattiin, että hallitus johtaa lippukuntaa ja Ilvesneuvosto toimii keskustelukerhona. Ehdotus näiden orgaanien integraatiosta (katso elynx-jakelu) ei saanut kannatusta, vaan asiaa päätettiin tutkailla enemmän seuraavassa Ilvesneuvostossa.

Varainhankinnassa päätettiin panostaa telttakaluston parantamiseen useamman eri avustushakemuksen voimalla. Myös joulukampanja nostettiin aiempaa selvemmin lippukunnan tärkeimmäksi varainhankinnan keinoksi.

14. Jäsenmaksun määrääminen vuosille 2012 ja 2013

Hallitus ehdotti B-jäsenten 15 € liittymisjäsenmaksun säilyttämistä ennallaan vuonna 2012 sekä 10 €:n jäsenmaksua vuodelle 2013. Näin päätettiin.

15. Vuoden 2012 talousarvion hyväksyminen

Tähänkin tuli muutoksia, sekä muutosehdotuksia. Ehdotus siirtää kolkille osoitettuja varoja enemmän seikkailijatoimintaan ei mennyt läpi.

16. Muut esille tulevat asiat

Pekka esitteli suullisesti tarpojien suorituskirjaa (vai olikohan se jo aiemmin). Joka tapauksessa kirjattiin tosuun, että suorituskirja viimeistellään ja otetaan käyttöön.

17. Kokouksen päättäminen

Kello oli aika tarkalleen 22.
Comments