Ajankohtaista‎ > ‎

Kämppätalkoot la 17.5.

lähettänyt Lippukunnanjohtajan apulainen 6.5.2014 klo 14.52   [ 6.5.2014 klo 14.53 päivitetty ]

Terve Veikot!

Kämppätalkoot järjestetään la 17.5. Luvassa puusavottaa, varaston maalausta ja pikku remppaa. Tämän lisäksi avaamme grillikauden ja sauna on lämpimänä iltapäivästä. Jos talviturkki hiostaa, Simolampi kutsuu virkistäytymään. Ei kyytiä? -ei hätää! Järjestetään kaikille halukkaille kimppakyyti. 

Kämpälle voi tulla jo pe, jos on estynyt tulemasta lauantaina tai jos haluaa yöpyä laavulla tai kämpässä. Näillä näkymin pe iltapäivästä nostamme kämppää tunkkaamalla (saunan kulma on vajonnut).  

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle osoitteeseen lpkja@ilvesveikot.fi, jotta tiedetään kuinka paljon ostetaan makkaraa. Vapaamuotoisessa viestissä kerro monta teitä on tulossa ja oletteko kyytiä vailla. Jos tulet omalla autolla, kerro jos pystyt tarjoamaan kyydin.

Tapahtuma on suunnattu kaikille partiomielisille. Mukaan saa ottaa kaverit, tyttö- ja poikaystävät, vaimot, lapset, entiset ja nykyiset partiolaiset. Onko lapsesi partiossa ja et ole ennen käynyt kämpällä? Onko kaverisi kiinnostunut partiotoiminnasta? Kaikki ovat tervetulleita työpanoksesta riippumatta! 

 

Partio vasemmalla,
Aleksi Kyöttinen
Lippukunnanjohtajan apulainen
lpkja@ilvesveikot.fi

Comments