Ajankohtaista‎ > ‎

Ilvesveikoille kaksi mitalisijaa TöTä:n kakkukisasta

lähettänyt Grigori Fedorets 8.3.2010 klo 4.22   [ 8.3.2010 klo 4.59 päivitetty ]

Sunnuntaina 7.3. Töölön Tähystäjät järjestivät jo perinteeksi muodostuneen kakkukisan. Kisaan osallistui tällä kertaa kuusi vartiota, joista kolme IVE:stä ja kolme TöTä:stä.

Kilpailun teemana oli orastavan naistenpäivän kunniaksi naisellisuus ja kilpailussa nähtiinkin toinen toista ihmeellisimpiä virityksiä. Lopulta voittajasta ei kuitenkaan  ollut mitään spekuloitavaa ja voiton veikin TöTä:n Saukko-vartio ylivoimaisesti.

Himmeämille sijoille oli sen sijaan tunkua ja niitä nappasi tällä kertaa Ilvesveikkojen edustajat. Yhden hengen Matias-vartio sai hopeaa pisteen erolla muihin Harmaan Ilveksen tovereihinsa. "Viime vuoden palautteen siivittämänä panostimme täysillä myös makuun, mikä kannatti", aloitti jälkipelin vartion kuopus Ville Hautala. "Tämähän kuvastaa myös sitä tosiasiaa, että naisissa sisäinen kauneus ratkaisee".Erinäisiä kakkuja. Ylävasemmalla Matias (IVE), alavasemmalla Saukko (TöTä), keskivasemmalla Liito-orava (TöTä), keskioikealla Satakieli (TöTä), yläoikealla Villisika (IVE) sekä alaoikealla Harmaa Ilves (IVE).Voittaneen kakun mestarinäyte. Moiselle upealle ilmestykselle ei ole häpeä hävitä.

Comments