Ajankohtaista‎ > ‎

Hiipivän Haamun suunnittelu kovassa vauhdissa - tule mukaan!

lähettänyt Grigori Fedorets 16.3.2010 klo 14.47   [ päivittänyt 21.3.2010 klo 2.48 a p ]
Ilvesveikkojen silmäterä, Suomen suurin ja kaunein kilpailu Hiipivän Haamun järjestetään tunnetusti marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina, mutta suunnittelutyö on jo näin keväällä sangen vilkkaalla päällä. "Hiipivä Haamun juoni on kuin hyvä kalajuttu," runoilee tämän vuoden kilpailunjohtaja Petteri Laakso, "se paisuu ja paisuu, kunnes tarinan eeppisyys ylittää jopa sankarimetalliyhtyeiden sanoitukset. Tosin silloin on jo yleensä kisapäivän aatto, ja on vaikeaa muuttaa enää mitään. Mutta se on ehkä ihan hyvä vaan."

Mojova kalaporukka onkin tänä vuonna tekemässä kisaa, mutta mitä pojat ovat tällä kertaa keksineet? "En tietenkään voi paljastaa mitään, koska minut lynkattaisiin heti," kertoo ratamestari Anssi Mononen, "mutta on olemassa yksi tapa saada ensi käden tietoa, nimittäin voi tulla tekemään kisaa!" Helpoiten tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä suoraan Anssiin.

Harkinnan aikana voit tutustua vaikkapa viime vuoden tuloksiin, jotka kevään tullessa kaupunkiin ovat vaipuneet horroksesta ja kirmanneet kansainverkon vehreille niityille.
Comments