Mukaan toimintaan!


llvesveikoilla on aktiivista toimintaa Töölössä (Mechelininkatu 49) ja Länsi-Pasilassa (Esterinpolku 2). Kaiken ikäiset uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan.

Toiminta tapahtuu pienissä, noin 5-8 hengen ryhmissä: 7-9-vuotiaat toimivat aikuisten vetämissä kolkkaparvissa. 10-12-vuotiaat toimivat seikkailijalaumoissa ja 13-14-vuotiaat tarpojavartioissa. Tämän jälkeen toiminta jatkuu samoajina ja vaeltajina. Vartioilla ja parvilla on vähintään kaksi johtajaa, jotta retkilläkin voidaan varmistua toiminnan turvallisuudesta ja jotta toiminnan suunnittelu olisi mahdollisimman mielekästä.

Lippukunnan toimintaan pääsee mukaan ensimmäiseltä luokalta lähtien. Myös vanhemmalla iällä ja aikuisenakin partioon liittyminen on erittäin tervetullutta. Olemme poikalippukunta, mutta tytöille voimme suositella sisarlippukuntaamme Töölön Tähystäjiä.
Toimi siis näin:    
    
1) Tutustu toimintaamme esimerkiksi tämän sivuston avulla. Erityisesti suosittelemme Ilvesveikot lippukuntana -osiota.

2) Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lpkj @ ilvesveikot.fi. Autamme ottamaan yhteyttä sopivan ryhmän johtajaan ja hyppäämään mukaan ryhmän arkeen. Partioon voi liittyä vuoden ympäri! Sopivaa ryhmää on hyvä kuitenkin katsoa jo etukäteen osiosta Ryhmämme kokoontumisaikoineen.

3) Mene rohkeasti mukaan sopivaan ryhmään. Muutaman kokouksen jälkeen on hyvä maksaa liittymisjäsenmaksu ja ilmoittaa uuden jäsenen yhteystiedot sihteerille. Jäsenmaksulla maksetaan muun muassa partiohuivista ja merkeistä koostuvia kuluja.

Alisivut (1): Aikuisena partioon
Comments