Mukaan toimintaan!

Ilvesveikoilla on aktiivista toimintaa omissa tiloissa Töölössä (Mechelininkatu 49) sekä kaupungin tiloissa Länsi-Pasilassa (Pasilanraitio 6). Kaiken ikäiset uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!


Partiotoiminta tapahtuu pienissä, noin 5-8 hengen ryhmissä:

7-9-vuotiaat toimivat aikuisten vetämissä kolkkaparvissa. 10-12-vuotiaat toimivat seikkailijalaumoissa ja 13-14-vuotiaat tarpojavartioissa. Tämän jälkeen toiminta jatkuu samoajina ja vaeltajina. Vartioilla ja parvilla on vähintään kaksi johtajaa, jotta retkilläkin voidaan varmistua toiminnan turvallisuudesta ja jotta toiminnan suunnittelu olisi mahdollisimman mielekästä.

Lisää partiotoiminnasta löytyy verkkosivuilta www.partio.fi.

Lippukunnan toimintaan pääsee mukaan ensimmäiseltä luokalta lähtien aina aikuisikään saakka. Olemme poikalippukunta, mutta tytöille voimme suositella sisarlippukuntaamme Töölön Tähystäjiä, jonka kanssa on paljon yhteistä toimintaa.

Toimi siis näin:    
    
1) Tutustu toimintaamme esimerkiksi tämän sivuston avulla. Erityisesti suosittelemme Ilvesveikot lippukuntana -osiota.

2) Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lpkj ät ilvesveikot.fi. Autamme ottamaan yhteyttä sopivan ryhmän johtajaan ja hyppäämään mukaan ryhmän arkeen. Partioon voi liittyä vuoden ympäri! Sopivaa ryhmää on hyvä kuitenkin katsoa jo etukäteen osiosta Ryhmämme kokoontumisaikoineen.

3) Mene rohkeasti mukaan sopivaan ryhmään. Muutaman kokouksen jälkeen on hyvä maksaa liittymisjäsenmaksu ja ilmoittaa uuden jäsenen yhteystiedot sihteerille. Jäsenmaksulla maksetaan muun muassa partiohuivista ja merkeistä koostuvia kuluja.

Alisivut (1): Aikuisena partioon
Comments