Joulumyynti 2013

Ilvesveikkojen suurin varainhankintaponnistus on joulun ajan myynti. Joulukampanja on merkittävä lippukunnan taloudelle, mutta ehkä vielä arvokkaampaa on koko lippukunnan yhteinen ponnistelu: jokainen Ilvesveikko pienimmästä kolkasta vanhaan konkariin on jollain tavalla mukana.

Tällä sivulla voi tutustua joulutuotteisiin ja tilata tuotteita.

Adventtikalenterit

Adventtikalenteriperinteen toivat maahamme suomalaiset partiotytöt vuonna 1947. Tämän jälkeen se on ilmestynyt joka vuosi ja sitä on myyty kaikkialla Suomessa jo vuosikymmeniä. Kalentereiden myyntiaika on loka-marraskuu ja hinta on vuonna 2013 seitsemän euroa. Kalenterin mukana tulee myös pieni määrä lahjapakettikortteja.

Ilvesveikkojen jäsenet myyvät adventtikalentereita tuttavilleen, ja myös toiminta-alueellamme kauppojen edustoilla.

Joulukortit

Vuonna 2013 Ilvesveikkojen kannatusyhdistyksen kautta on mahdollista ostaa myös joulukortit. Kortit toimitetaan tilausten mukaan, ja tilaaminen on mahdollista tämän sivun linkin kautta. Kortit myydään viiden kappaleen erässä hintaan viisi euroa, ja mukana on ollut myös kirjekuoret kortteja varten.

 

Tilaa joulutuotteita!

Verkkopankki Holvin kautta on mahdollista tilata joulukortteja 5 kappaleen erissä, vähimmäistilaus kuitenkin 15 korttia.

Tuotteet toimitetaan ensimmäisen kerran postitse marraskuun alussa, ja tämän jälkeen postitus on viikoittain.