Retkitervehdys!

lähettänyt Tom Granroth 3.9.2013 klo 10.57

Ilvesveikkojen kolkat ja seikkailijat lähtevät pian lippukuntaretkelle. Retki on perjantaista lauantaihin 13.-14.9.2013.

Retken kohteena on oma kämppä Ilvesveikkola Kirkkonummen Veikkolassa. Lauantaina teillä vanhemmilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua Ilvesveikkolaan Ilvesveikkojen Kannatusyhdistyksen järjestämällä perheretkellä. Saatte siitä vielä erikseen tietoa.

Kolkat nukkuvat kämpässä ja seikkailijat teltassa, joka tarvittaessa lämpenee kamiinalla.

Lähdemme kahdesta paikasta, Töölöstä bussilla ja Pasilasta junalla, ja vaihdamme Espoossa samaan bussiin. Espoon bussi vie meidät Siikajärvelle, josta vaellamme yhdessä Ilvesveikkolaan. (Lippukunnan sivuilla on eri lähtöpaikka, joka on vanhemmille partiolaisille, joten älkää ihmetelkö sitä kolkkien ja seikkailijoiden kohdalla.

LÄHTÖ 1 TÖÖLÖSTÄ

- Kokoontuminen perjantaina klo 17.00 Ratikkahalleja vastapäätä olevalla bussipysäkillä. Nousemme seutubussiin 290, joka on pysäkillä n. klo 17.15.

LÄHTÖ 2 PASILASTA
- Kokoontuminen perjantaina klo 17.10 asemahallin keskellä. E-juna Leppävaaraan lähtee klo 17.24.

PALUU
Palaamme omien vanhempien kyydillä tai yhteiskyydeillä Veikkolasta lauantaina klo n. klo 16 alkaen. Jos ette pääse hakemaan, niin voitte sopia suoraa poikanne partiokavereiden vanhempien kanssa kyydeistä, tai olla yhteydessä Tapani Tulkkiin (Töölö) tai Tom Granrothiin (Pasila).  Ajo-ohje lähetetään erikseen.


Vastaan mielelläni kaikkiin retkeen liittyviin kysymyksiin jo etukäteen. Älkää siis epäröikö kysyä!

RETKIMAKSU

Retkimaksu on 20 € ja se maksetaan Holvi-palvelun kautta Ilvesveikkojen tilille.  Matkat sisältyvät retkimaksuun.


VARUSTEET
- eväsleipä perjantai-illan kävelylle
- juomapullo vedellä täytettynä
- jalkaan kumisaappaat
- ulkoiluvaatteet
- sadevarusteet
- vaihtovaatteet kastumisen varalta (oman harkinnan mukaan)
- hammasharja
- partiopusero ja partiohuivi kaulaan (uudet saavat huivin myöhemmin)
- makuupussi
- seikkailijoille makuualusta
- seikkailijoille kompassi

 

Varusteet pakataan yhteen rinkkaan tai reppuun. Pojat kantavat varusteensa itse, joten lisä- tai  irtokassit ovat hankalia. Kämpällä on ruokailuvälineet ja kolkille patjat. Seikkailijat tarvitsevat makuualustan.

Kännykät ym. elektroniikan toivomme jäävän kotiin retkirauhan ja mahdollisen kastumisen vuoksi. Tapanille ja Tompalle voi soittaa, ja me soitamme tarvittaessa kotiin.

ILMOITTAUDU
Ilmoittaudu laittamalla sekä sähköposti Tompalle (tom.granroth@ilvesveikot.fi) että maksamalla retkimaksu Holvi-palvelun kautta:

https://holvi.com/shop/IVE-syysretki2013/

 

Retkiterveisin,

Tapani Tulkki (0400 933 966), Tom Granroth (040 545 0154), Veikko Kastemaa, Yuri Birjulin (050 303 2212) ja Juho Toratti
Comments