Pasilan_seikkailijoiden_tapahtumat

Tänään 1.10.2014 ei partiotapaamista

lähettänyt Tom Granroth 1.10.2014 klo 4.12

Olen tänään ja ensiviikon keskiviikkona 8.10. töissä. Ainakin tämän päivän tapaamisen joudun perumaan. Katsotaan jos ensi viikolle saisin tuuraajan.

Tomppa

Syyskausi alkaa

lähettänyt Tom Granroth 2.9.2014 klo 13.32

Hei kotiväki ja pojat.

Syksyn partiokausi alkaa. Tänä syksynä aloitamme itä-ilmansuunnan suorittamisen, osallistumme Hiippariin ja ainakin koko lippukunnan yhteiselle retkelle. Mahdollisesti loput Partiolupauksensa antamattomat saavat tilaisuutensa lippukunnan retkellä ja liityvät Benin ja Leevin tavoin mukaan Partiolupauksen antaneisiin partiolaisiin.

Ensimmäinen tapaaminen alkaa peruutuksella. Olen estynyt työthtävien vuoksi pitämään tapaamista Pasilassa nyt keskiviikkona klo 18. Ensi viikolla uusi yritys. Jos joku teistä vanhemmista on valmis ottamaan osan näistä tapahtumista hoitaakseen, otan avun mielelläni vastaan. Neuvot, vinkit ja avaimet kololle saat minulta tarvittaessa.

Tän syksyn vanhempainilta pitäisi sopia, ehdotukset mulle sähköpostilla.

Tomppa

Kevätkausi alkaa

lähettänyt Tom Granroth 13.1.2014 klo 7.58

Tapaamme tiistaina poikkeuksellisesti klo 17:30. Työvuoroni päättyy noin viiden aikoihin Itä-Vantaalla ja tulen sen jälkeen Pasilaan.

Kevätkaudella on tarkoitus suorittaa seikkailijoiden etelä-ilmansuunnan ohjelmaa ja tehdä yksi oma retki kämpälle telttailemaan sekä osallistua lippukunnan yhteiselle retkelle. Tarkkailkaa Ilvesveikkojen nettisivuja.

Vanhempainilta voisi olla 21. tai 28.1. tapaamisaikamme lopuksi. Ilmoitelkaa kumpi sopisi.

Tapaaminen 24.9.2013

lähettänyt Tom Granroth 24.9.2013 klo 12.40

Tänään kävimme poikien kanssa tutustumassa Töölön koloon. Matkan aikana oli tarkoitus aloittaa Seikkailijan liikunta-suoritus reippailemalla reitti Pasilasta Töölöön ripeästi. Kyseinen suoritus lisätään syksyn toimintakilpailuun, ja jokaiselta päivältä kun liikkuu vähintään puolituntia yhtäjaksoisesti hengästyen, saa merkitä toimintakilpailuun suoritusmerkinnän. Muita toimintakilpailun tehtäviä tulevat olemaan Päivän hyvä työ-tehtävä sekä partiotapahtumiin osallistuminen. Yhtenä päivänä voi saada kustakin osasuorituksesta yhden merkinnän. Lomake tulee tänne Pöllöjen nettisivuille piakkoin, tai sitten tulostetaan siitä suoritusvihko.

Töölöstä takaisin palattuamme Roylle ja Sebastianille jaettiin Ilvesveikkojen harmaa partiohuivi. Benjamin saa samanlaisen seuraavassa tapaamisessamme. Lisäksi tänään saimme Tervetuloa-vaiheen valmiiksi ja kaikille ahkerasti mukana olleille jaetaan sopivassa tilaisuudessa ensimmäinen seikkailijoiden suoritusmerkin osa, kompassiruusu. Osana joukkueen toimintaa jokainen poika pääsee vuorollaan kirjaamaan päivän tai retken tapahtumia Pöllöjen nettisivuille.

Tapaaminen 10.9.2013

lähettänyt Tom Granroth 10.9.2013 klo 9.01

Tänään kertasimme tervetuloa-vaiheen aiheita ja nimen äänestämisen jälkeen mietimme joukkueelle huutoa. Pöllö-joukkue on nyt aloittanut taipaleensa :)

Lisäksi tutkimme Reppu-kirjasta retkellä tarvittavia varusteita ja kasasimme Trangia retkikeittimen. Myös keittimen sytyttämistä ja turvapullon käyttöä harjoiteltiin. Viikonlopun retkellä pääsemme sitten kokeilemaan retkikeittimen käyttämistä ruuanvalmistuksessa.

Ennen rinkan pakkaamista ja lähtöä retkelle kannattaa tutustua edeltävään rinkan pakkaamisesta kertovaan linkkiin.

Neuvoja rinkan pakkaamisesta

lähettänyt Tom Granroth 7.9.2013 klo 4.04   [ 7.9.2013 klo 4.11 päivitetty ]

Kannattaa lukea!

Ottakaa rinkka mukaan seuraavaan tapaamiseen tiistaina 10.9. niin käydään säätöjä läpi.

Seikkailijajoukkueen uusi nimi ja asiaa ikäkauden tunnuksista

lähettänyt Tom Granroth 3.9.2013 klo 11.32

Tänään pojat äänestivät jaloillaan joukkueen nimeksi Kotka. Se onkin jo käytössä, joten saamme ensi kerralla äänestää uudelleen hienon nimen joukkueellemme. Samalla käymme loput Tervetuloa-vaiheen osasuoritukset läpi ja ansaitsemme ensimmäisen merkkimme.

Pojat ovat nyt aloittaneet uuden ikäkauden partiopolullaan. Ikäkauden merkiksi pojat saavat nyt käyttää asunaan partiopuseroa, ja siihen jatkossa kiinnitetään ansaitut suoritusmerkit sekä muut tunnukset. Paidan mukana heti kiinniommeltavaksi voi hankkia piirin tunnuksen, Suomen Partiolaisten pyöreän merkin ja maatunnuksen. Lippukunnalta saa paitaan ommeltavaksi lippukunta- sekä Töölö-paikkakuntatunnukset. Merkkien paikoista hihoissa voi kysellä minulta tarvittaessa.

- Tomppa

Retkitervehdys!

lähettänyt Tom Granroth 3.9.2013 klo 10.57

Ilvesveikkojen kolkat ja seikkailijat lähtevät pian lippukuntaretkelle. Retki on perjantaista lauantaihin 13.-14.9.2013.

Retken kohteena on oma kämppä Ilvesveikkola Kirkkonummen Veikkolassa. Lauantaina teillä vanhemmilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua Ilvesveikkolaan Ilvesveikkojen Kannatusyhdistyksen järjestämällä perheretkellä. Saatte siitä vielä erikseen tietoa.

Kolkat nukkuvat kämpässä ja seikkailijat teltassa, joka tarvittaessa lämpenee kamiinalla.

Lähdemme kahdesta paikasta, Töölöstä bussilla ja Pasilasta junalla, ja vaihdamme Espoossa samaan bussiin. Espoon bussi vie meidät Siikajärvelle, josta vaellamme yhdessä Ilvesveikkolaan. (Lippukunnan sivuilla on eri lähtöpaikka, joka on vanhemmille partiolaisille, joten älkää ihmetelkö sitä kolkkien ja seikkailijoiden kohdalla.

LÄHTÖ 1 TÖÖLÖSTÄ

- Kokoontuminen perjantaina klo 17.00 Ratikkahalleja vastapäätä olevalla bussipysäkillä. Nousemme seutubussiin 290, joka on pysäkillä n. klo 17.15.

LÄHTÖ 2 PASILASTA
- Kokoontuminen perjantaina klo 17.10 asemahallin keskellä. E-juna Leppävaaraan lähtee klo 17.24.

PALUU
Palaamme omien vanhempien kyydillä tai yhteiskyydeillä Veikkolasta lauantaina klo n. klo 16 alkaen. Jos ette pääse hakemaan, niin voitte sopia suoraa poikanne partiokavereiden vanhempien kanssa kyydeistä, tai olla yhteydessä Tapani Tulkkiin (Töölö) tai Tom Granrothiin (Pasila).  Ajo-ohje lähetetään erikseen.


Vastaan mielelläni kaikkiin retkeen liittyviin kysymyksiin jo etukäteen. Älkää siis epäröikö kysyä!

RETKIMAKSU

Retkimaksu on 20 € ja se maksetaan Holvi-palvelun kautta Ilvesveikkojen tilille.  Matkat sisältyvät retkimaksuun.


VARUSTEET
- eväsleipä perjantai-illan kävelylle
- juomapullo vedellä täytettynä
- jalkaan kumisaappaat
- ulkoiluvaatteet
- sadevarusteet
- vaihtovaatteet kastumisen varalta (oman harkinnan mukaan)
- hammasharja
- partiopusero ja partiohuivi kaulaan (uudet saavat huivin myöhemmin)
- makuupussi
- seikkailijoille makuualusta
- seikkailijoille kompassi

 

Varusteet pakataan yhteen rinkkaan tai reppuun. Pojat kantavat varusteensa itse, joten lisä- tai  irtokassit ovat hankalia. Kämpällä on ruokailuvälineet ja kolkille patjat. Seikkailijat tarvitsevat makuualustan.

Kännykät ym. elektroniikan toivomme jäävän kotiin retkirauhan ja mahdollisen kastumisen vuoksi. Tapanille ja Tompalle voi soittaa, ja me soitamme tarvittaessa kotiin.

ILMOITTAUDU
Ilmoittaudu laittamalla sekä sähköposti Tompalle (tom.granroth@ilvesveikot.fi) että maksamalla retkimaksu Holvi-palvelun kautta:

https://holvi.com/shop/IVE-syysretki2013/

 

Retkiterveisin,

Tapani Tulkki (0400 933 966), Tom Granroth (040 545 0154), Veikko Kastemaa, Yuri Birjulin (050 303 2212) ja Juho Toratti

1-8 of 8