Liito-orava teki "Jutun"

lähettänyt a p 18.3.2012 klo 7.26   [ 22.3.2012 klo 6.28 päivitetty ]
eli Seikkailijoiden ohjelman Itä-ilmansuuntaan kuuluvan aktiviteetin. Tekstit tehtiin jo 9.2.2012 kokouksessa mutta nyt ne on saatu myös tänne www-sivuille.

Joukkueen esittely
Olemme liito-orava -joukkue. Olemme hyvin aktiivisia. Meidän nimet on Jarno, RIki, Anton G, Adu, Alex, Jasper, Isaac, Nooa, Jonatan, Jon, Severi, Amos, Anton K. Saimme tänä vuonna nimemme Ilvesveikkojen "kiuluun". Höpisemme paljon partiossa. Teemme myös paljon solmuja puuhastelemme paljon. Leikimme leikkejä.
Viime syksyn laavuretkellä tapahtui vakavia ongelmia, kuten kolme meistä putosi suohon, yksi meistä astui ampiaispesän päälle, laavu putosi matkalla ja paljon muuta.
Partioon kannattaa tulla, jos haluaa nuorena armeijaan.

Jäsenten esittelyt

Moi mä oon Jon. Mä tykkään pelata Minecraftia, Haloja, cod:ia ja cs:ää. Olen paljon ulkona. Olen ollut partiossa viisi vuotta. Olen oppinut pakkaamaan rinkan ja paljon solmuja ja olen hyvä piirtämään. Tykkään partiossa retkillä olemisesta.

Olen Alex. Olen ollut partiossa 4 vuotta. Minä olen 10-vuotias ja pidän Ilvesveikkojen lippukunnasta. Täällä on kivoja kavereita ja täällä on hauskaa. Joka talvi myymme partiokalentereita 6 €/kpl ja myyjä saa pitää 1 €. Täällä on kivoja leirejä ja menemme joskus ulos.

Mo! Olen Adrijan Caduj. Olin Kataraktilla v. 2011. Istuin peppu puuta vasten polvet 90° kulmassa. Olen ollut partiossa noin yhden vuoden. Tykkään partiossa retkistä ja leireistä.

Moi, minä olen Jasper ja olen 12 v. Olen ollut partiossa kaksi vuotta ja vähän päälle. On ollut kivaa. Tykkään sytyttää partiossa nuotioita.

Hei, olen Isaac. Olen 10-vuotias Ilvesveikko. Tykkään Simpsoneista. Olen ollut partiossa noin 4 vuotta. Minä tykkään partiokalentereiden myymisestä paljon. Minulla on partiossa paljon kavereita. Tykkään paljon retkistä. Kerran putosin suohon päätä myöten. Luen paljon ainaskin fantasiaa ja faktaa. Olen oppinut partiossa paljon solmuja ja muita juttuja.

Hei, minä olen Jonatan. Olen 10 vuotta vanha. Partiossa on kivointa kaverit ja leirit sekä retket. Luen paljon fantasiaa ja kauhukirjoja.

Olen Nooa. Synnyin vuonna 2001. Täällä on kivoja tyyppejä. Luen paljon jännityskirjoja. Olen oppinut solmuja.

Nimeni on Jarno. Partiossa tykkään leikkiä ulkona ja uusien asioiden oppimisesta. Olen ollut 3 vuotta partiossa. Tykkään myös leireistä.

Mun nimi on Anton. Olen ollut partiossa kaksi vuotta. Tykkään partiossa ulkona leikkimisestä ja retkistä, paitsi niistä joilla kävellään tosi paljon. Yhdellä retkellä viilsin puukolla sormeeni. Käteni olivat ihan veressä.

Mun nimi on Riki. Oon ollut partiossa 1,5 vuotta. Minä pidän ulkona leikkimisestä. Leirillä astuin ampiaispesän päälle. Olen 10-vuotias.
 
Comments