Ilvesveikkola

Ilvesveikkola
on lippukuntamme perinteikäs erävarusteltu kämppä Veikkolassa Kirkkonummella aivan Nuuksion kansallispuiston naapurissa.

Kämppä on pyritty kasvavan Veikkolan puristuksessa pitämään erähenkisenä eikä esimerkiksi sähköjä ole hankittu. Valaistuksesta huolehtivat kaasukäyttöiset lamput ja myös ruoka lämpiää nuotiopaikan lisäksi kaasuhellalla tai -uunissa. Kämppärakennusta voi lämmittää puukaminalla ja varaavalla takalla. Juomavettä löytää n. 100 metrin päähän kuovitusta kaivosta.

Tilaa tontilla on noin 2 hehtaaria, mutta todelliset ulkoilumahdollisuudet löytyvät suoraan pohjoiseen suuntaamalla: Nuuksion kansallispuiston raja on aivan vieressä. Päivän päätteeksi voi peseytyä puulla lämpiävässä saunassa, joka vetää kerrallaan 6-10 henkilöä lauteilleen.

Yöpymistilaa kämpän sisällä on lavereilla 10-15 henkilölle. Lattialle tai leveämmille penkeille voi toki majoittaa osan retkeilijöistä.

Kämppätontilla sijaitsee myös ulkohuussi, joka uusittiin kokonaan kesällä 2016. Sen sisässä on Ekolet-pömpeli, eli kompostoiva pönttö, joka vetää kaikkiaan 700 litraa jätettä neljään eri osastoonsa. Lopputuotteena pitäisi olla puhdasta multaa. 

Ilvesveikot tarjoaa kämppää myös muiden tahojen käyttöön. Hinnasto löytyy nettisivujen kohdasta Vuokraa kämppää tai kalustoa. Kämpän varaukset voi tarkistaa Ilvesveikkojen kalenterista, johon on sinisellä merkitty kämpän varaukset. Varataksesi kämpän, ota yhteyttä kämppäisäntään, jonka yhteystiedot löytyvät kohdasta Johtajisto.

Lippukunnan tapahtumien sisäinen vuokra kämpästä on 1.5 € / henkilö / yö.


Pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmaĊ
James von Lynx,
31.10.2009 klo 8.43
Ċ
Talouden Hoitaja,
28.10.2013 klo 12.14