Ilvesveikot on vuonna 1934 perustettu partiopoikalippukunta, joka toimii Helsingin Töölössä.

Kokoontumispaikkamme eli kolo sijaitsee Mechelininkadun pohjoispäässä aivan liikenneympyrän lähellä. Lisäksi paljon toimintaa on lippukunnan omalla retkeilykämpällä Kirkkonummella.

Lippukuntamme tarjoaa jäsenilleen viikoittaisten kaupunki-iltojen lisäksi retkiä ja leirejä niin Helsingin lähellä sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa kuin kauemmissa luontokohteissa.

Ovemme ovat avoinna uusille jäsenille! Tarkempia ohjeita kaikille erähenkistä partiotoimintaa kaipaaville löytyy osiosta 
mukaan toimintaan.

Verkkosivujamme uudistetaan parhaillaan.


  • Ilvesveikoissa tapahtuu - uusimmat uutiset:
  • Ensi kesänä leireillään Kliffalla! Ilvesveikot ovat ensi kesänä mukana kaikkien muiden pääkaupunkiseudun partiolaisten kanssa yhteisellä piirileirillä, joka kantaa nimeä Kliffa. Leirille on ilmoittautunut yli 5000 partiolaista.Informaatiota tapahtumasta löydät leirin verkkosivuilta www.kliffa2018.fi sekä Ilvesveikkojen Kliffa-yhteyshenkilöltä eli lippukunnanjohtajan apulaiselta Akulta. Yhteystiedot täällä.Nähdään Kliffalla!
    Lähettänyt 10.3.2018 klo 1.19 r h
  • Vuodenvaihteen 2016-2017 tapahtumia Joulukuussa lippukunnan toiminta jää lyhyellä tauolle, mutta tapahtumia on vielä! Syyskauden päättää erillinen joulujuhla 11.12. kello 12.00 alkaen Partioasemalla Töölönkatu 55:ssä - aloitusaika voi hieman elää partiokirkon päättymisen mukaan. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lippukunnan jäsenet, näiden sisaret ja vanhemmat sekä muut sukulaiset. Luvassa on joululauluja, jouluisia esityksiä, ansioituneiden kiittämistä sekä tietysti joulupuuroa. Vanhemmille on tarjolla kahvia sekä partiotietoutta omassa tilassa. Kaikkia nuorempia pyydetään myös tuomaan mukaan pieni lahja (enintään 5 € arvoinen).Ennen joulujuhlaa on 11.12. Temppeliaukion kirkossa partiokirkko kello 10.00. Partiokirkossa nuorimmat kolkkapojat ja sudenpennut antavat partiolupauksen. Lupauksen antavia pyydetään saapumaan kirkolle jo kello 9.30 harjoittelua varten.Jos kirkko lupauksenantopaikkana ei tunnu hyvältä, olethan yhteydessä omaan johtajaasi!Ryhmien kokoukset päättyvät vaihtelevasti joulujuhlaa edeltävällä tai sen ...
    Lähettänyt 4.12.2016 klo 0.25 a p
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/142. Näytä lisää »


Vihreä: IVEn tapahtumat 
Punainen: kämppävaraukset
Sininen: Tötän kanssa yhteiset