Ilvesveikot on vuonna 1934 perustettu partiopoikalippukunta, jonka toiminta-aluetta ovat Töölö ja Länsi-Pasila. Kokoontumispaikkamme eli kolot sijaitsevat yksi Mechelininkadun pohjoispäässä aivan liikenneympyrän lähellä ja toinen taas Pasilan nuorisotalon vieressä sillan kupeessa.

Lippukuntamme tarjoaa jäsenilleen viikoittaisten kaupunki-iltojen lisäksi retkiä ja leirejä niin Helsingin lähellä sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa kuin kauemmissa luontokohteissa.

Ovemme ovat avoinna uusille jäsenille! Tarkempia ohjeita kaikille erähenkistä partiotoimintaa kaipaaville löytyy osiosta 
mukaan toimintaan.

Verkkosivujamme uudistetaan parhaillaan.


  • Ilvesveikoissa tapahtuu - uusimmat uutiset:
  • Vuodenvaihteen 2016-2017 tapahtumia Joulukuussa lippukunnan toiminta jää lyhyellä tauolle, mutta tapahtumia on vielä! Syyskauden päättää erillinen joulujuhla 11.12. kello 12.00 alkaen Partioasemalla Töölönkatu 55:ssä - aloitusaika voi hieman elää partiokirkon päättymisen mukaan. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lippukunnan jäsenet, näiden sisaret ja vanhemmat sekä muut sukulaiset. Luvassa on joululauluja, jouluisia esityksiä, ansioituneiden kiittämistä sekä tietysti joulupuuroa. Vanhemmille on tarjolla kahvia sekä partiotietoutta omassa tilassa. Kaikkia nuorempia pyydetään myös tuomaan mukaan pieni lahja (enintään 5 € arvoinen).Ennen joulujuhlaa on 11.12. Temppeliaukion kirkossa partiokirkko kello 10.00. Partiokirkossa nuorimmat kolkkapojat ja sudenpennut antavat partiolupauksen. Lupauksen antavia pyydetään saapumaan kirkolle jo kello 9.30 harjoittelua varten.Jos kirkko lupauksenantopaikkana ei tunnu hyvältä, olethan yhteydessä omaan johtajaasi!Ryhmien kokoukset päättyvät vaihtelevasti joulujuhlaa edeltävällä tai sen ...
    Lähettänyt 4.12.2016 klo 0.25 a p
  • Ilvesveikkojen syysretki tänäkin vuonna! Ilvesveikkojen jokavuotinen syysretki pidetään 16.-18.9. Koteihin on tulossa infokirje pikimmiten aiheesta! Tulethan sinäkin mukaan nauttimaan syksyisestä Veikkolasta!Jos retkelle tulee mukaan yli 70% parvesi, ryhmäsi tai vartiosi jäsenistä, saatte kaikki aamiaisella erikoisherkkua! Ota siis kaikki kaverisi mukaan retkelle pitämään hauskaa yhdessä!Retkelle ilmoittautuminen löytyy tästä linkistä.Pakkaamisapua taas löytyy tästä linkistä.Mahdollisiin kysymyksiin vastaa retkenjohtaja.
    Lähettänyt 1.10.2016 klo 5.56 rr hh
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/142. Näytä lisää »


Vihreä: IVEn tapahtumat 
Punainen: kämppävaraukset
Sininen: Tötän kanssa yhteiset